Čerstvé bylinky v kuchyni využijete pro jejich chut barvu
Bylinky se do pokrmů přidávají již po staletí.
Nejen, že se z nich připravovaly domácí přírodní léky, různé lektvary, ale přidávaly se i do jídel. Je pravdou, že se v dnešní době k této metodě opět navracíme.
Dokážou totiž svojí vůní dokonale provonět kuchyni, ale zároveň přidají jídlu skutečně nezapomenutelnou chuť. Navíc, když s nimi nazdobíme hotový pokrm, tak nikdo neodolá.
Otázkou je, kde zakoupit stále čerstvé rostlinky
Samozřejmě že majitelé zahrádek to mají mnohem jednodušší, jelikož si je mohou zasázet přímo na záhonky. Ovšem přijde zima a běhání pro čerstvé zelené potěšení skončilo. Ale zase ne tak úplně.
Čerstvé bylinky si můžete vypěstovat doma v truhlíky
Stačí si pořídit sazeničky přímo na parapet
Pak už jen hravě nůžtičkami ustřihneme potřebnou bylinku a dílo je dokonáno.
Je pravdou, že mnoho bylinek se dá zakoupit v sušeném stavu, ale nad čerstvé to rozhodně nemá.
Na našich stránkách se postupně seznámíme s různými druhy bylinek a jejich možném použitím
Sušené bylinky pro vás
Vyhledávání
Zážitek pro dva v pivním hotelu Zlatá kráva s wellness
Rubriky článků
Bylinky
Ovoce
Zelenina
Houby
Čaj
Odvary
Sirupy
Jak na to...
Domácí výrobky
Vybavení domácnosti
Přírodní kosmetika
Přírodní produkty
Tělo
Wellness,fitness,lázně
Masáže
Diety
Farmářské trhy
Testy a srovnání
Dárkové poukazy
Inzerce
Zdravé recepty